Fejl med suspendering, fejl med allerede betalt faktura.

Der er opstået en fejl mellem vores gamle kundeportal og den nye kundeportal.

Da vi i dag kl. 00.16 lukkede ned for den gamle kundeportal.
Sendte den ud til nogle kunder en ubetalt faktura og dermed suspendering af hjemmeside, mange af de faktura er I forvejen betalt over det nye system.
**

25th Jun 2020
Search Engine Optimization⁣

SEO rankering er brød og smør for mange virksomheder. Hold styr på hvordan dit SEO ændres, find ud af, hvem dine konkurrenter er, og hvordan du stables op imod dem.⁣ ⁣✅Search Engine Optimization⁣✅Gratis SEO Værktøj til hjemmeside⁣✅Artikler / indlæg SEO tekstforfatning⁣✅Produkt SEO tekstforfatning⁣✅Mere synlighed på ... Læs mere »

23rd Apr 2020
Opdaterings-software

cPanel har en række af muligheder, hvor man kan aktivere automatiske opdateringer, som er software styret fra vores servere til at man vedligeholde ens hjemmeside eller webshop. Før i tiden har vi manuelt opdateret folks hjemmesider og webshop for at sørger for at alle funktionerne er kompatible efter opdateringerne. Da CiemTech Group er ... Læs mere »

10th Jan 2020
Tilkøb af .dk domæner ikke muligt

Det er ikke muligt at tilkøbe .dk domæner endnu, da et samarbejde med DK-Hostmaster kan være en lang og besværlig proces. Derfor anbefaler vi og købe og forny .dk domæner ved andre udbydere ellers kontakt support@ciemtech.com  for en nem og hurtig løsning. Vi bruger vores   nuværende    kræfter på at   sammenkoble CiemTech  ... Læs mere »

7th Jan 2020
Alle Web kunder flyttet til ny platfrom

Alle kunder skulle gerne være flyttet over i det nye system. Dette gøre det muligt at håndtere flere forskellige ting, såsom ens produkter, regninger, support-sager og tilkøb. 

De bedste hilsner
CiemTech Group

6th Jan 2020
Flytning til nyt System

Flytning af nyt system af kunder og webhoteller, de kommende dage. Derfor er det vigtigt at rapportere tilbage til os, hvis der skulle opstå fejl.

2nd Dec 2019