Fejl med suspendering, fejl med allerede betalt faktura.

Der er opstået en fejl mellem vores gamle kundeportal og den nye kundeportal.

Da vi i dag kl. 00.16 lukkede ned for den gamle kundeportal.
Sendte den ud til nogle kunder en ubetalt faktura og dermed suspendering af hjemmeside, mange af de faktura er I forvejen betalt over det nye system.
**

25th Jun 2020
Search Engine Optimization⁣

SEO rankering er brød og smør for mange virksomheder. Hold styr på hvordan dit SEO ændres, find ud af, hvem dine konkurrenter er, og hvordan du stables op imod dem.⁣ ⁣✅Search Engine Optimization⁣✅Gratis SEO Værktøj til hjemmeside⁣✅Artikler / indlæg SEO tekstforfatning⁣✅Produkt SEO tekstforfatning⁣✅Mere synlighed på ... Læs mere »

23rd Apr 2020
Opdaterings-software

cPanel har en række af muligheder, hvor man kan aktivere automatiske opdateringer, som er software styret fra vores servere til at man vedligeholde ens hjemmeside eller webshop. Før i tiden har vi manuelt opdateret folks hjemmesider og webshop for at sørger for at alle funktionerne er kompatible efter opdateringerne. Da CiemTech Group er ... Læs mere »

10th Jan 2020
Tilkøb af .dk domæner ikke muligt

Det er ikke muligt at tilkøbe .dk domæner endnu, da et samarbejde med DK-Hostmaster kan være en lang og besværlig proces. Derfor anbefaler vi og købe og forny .dk domæner ved andre udbydere ellers kontakt support@ciemtech.com  for en nem og hurtig løsning. Vi bruger vores   nuværende    kræfter på at   sammenkoble CiemTech  ... Læs mere »

7th Jan 2020
1 2